Words

Craft, photography, me

Sønnen min<3

3 kommentarer

Der sønnen min bor har de høstferie nå og han tilbringer ferien her i Trondheim hos meg og kjæresten. Jeg er så glad for at jeg endelig bor i en leilighet hvor det er så stor plass at han kan komme på besøk og til å med ha eget rom! Til vanlig bor han hos pappaen langt nord, så det er et stykke å reise mellom oss.

I går kveld hentet jeg en vill 10-åring på flyplassen. Han reiste med fly for andre gang og for første gang alene. Er det rart han var spinnvill? Mye nytt og spennende med store sommerfugler i magen, men flink som han er gikk det hele smertefritt.

I dag har vi vært på shopping slik at han fikk litt nye vinterklær og andre ting han trengte. Vi avsluttet med lunch fra McDonalds – som vi faktisk satt ute å spiste fordi det var så fint vær!

Guttongen maste om at han gjerne skulle sett nærmere på Nidarosdomen, hehe. Får vel tid til å få med oss den også mens han er her.

Det er deilig å ha han på besøk og jeg skulle ønske vi bodde nærmere slik at jeg kunne sett ham oftere. Men nå vil jeg bare nyte den tiden vi har sammen før han reiser igjen.

3 tanker om “Sønnen min<3

  1. KOS DERE!!

    Svar: Det skal vi gjøre 🙂

  2. Nyt det Renate.Marieklem din veg.

    Svar: Takk, takk 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s