Words

Craft, photography, me

Rockheim

2 kommentarer

I dag var det blant annet Rockheim som stod på plakaten. Jeg kan ikke annet enn å skryte av rockemuseet! Det var masse å se på og spennende ting overalt. Knapper og touch-skjermer å trykke på og laserpenner å lyse med for å få frem forskjellig musikk og informasjon. 10-åringen storkoste seg så det er absolutt å anbefale for barn også.

Her var favorittrommet mitt 😉

Dette rommet var også herlig!

Det eneste jeg har å klage på var at vi hadde for liten tid…  1 1/2 time gikk som svosj og når vi kom til restauranten og tenkte å spise litt før vi gikk videre kom det en stemme ut av høytalerne som sa at de snart stengte så vi måtte bevege oss mot utgangen. Kjipern! Men da har jeg jo en unnskyldning for å dra dit igjen. Noe jeg garantert blir å gjøre!

Så bor du i Trondheim eller er innom byen anbefaler jeg deg å dra på Rockheim, men husk å ha god tid!

2 tanker om “Rockheim

  1. Kanskje det må besøkes, ja. Takk for tipset 🙂

  2. høres spennende ut! Bare litt langt unna…

    Svar: Du får dra dit om du er innom byen da 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s