Words

Craft, photography, me

Lam og bulgursalat

Legg igjen en kommentar

For en stund siden fortalte en venninne av meg om bulgur, og at de hadde laget en kjempegod middag bestående av lam og en salat med bulgur i. Jeg er glad i å prøve nye retter – især når de blir anbefalt – så dette måtte jeg prøve. Det gikk litt tid før jeg var på en butikk som solgte bulgur – Meny på Solsiden – men i går fikk jeg endelig kjøpt det. Så da var det bare å finne oppskriften og handle resten av ingrediensene.

I dag var da den «store» dagen da den nye retten skulle testes ut. Morsomt og lage, men jeg ble ikke overbevist… Ikke i det hele tatt… Lammekotelettene var kjempegode – som vanlig – men salaten var ikke noe å skryte av dessverre. Den falt ikke i smak hos hverken kjæresten eller meg.

Kanskje jeg hadde litt høye forventninger, kanskje den ikke smakte som den skulle eller kanskje vi bare ikke likte den! Er det noen andre som erfaring med bulgur som kanskje kunne gitt meg en bedre oppskrift?

Det vi lagde i dag finner du her om noen har lyst å prøve.

Jeg blir nok å bruke bulgur mest for seg selv, som erstatning for ris eller poteter heretter.

Nå skal jeg bruke litt penger på iHerb så kanskje det kommer et innlegg om hjemmelaget sunn sjokolade når pakken har kommet!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s