Words

Craft, photography, me

Bad Things

1 kommentar

For en måneds tid siden begynte jeg den – lange – veien til å lære meg å spille bass. Det går ikke så værst faktisk, om jeg spiller sangene på enklest mulig måte.

Nå prøver vi å spille Bad Thinge med Jace Everett – temaet til tvserien True Blood – og den er ikke helt enkel… Kjæresten, som er flinkflink til å spille bass,  prøver å lære meg og det går sånn høvelig, men jeg må nok øve en del om det skal bli som jeg vil. Bare synd at vi skal spille den på konsert førstkommende lørdag… Heldigvis er konserten for barn, så jeg tar det gansk med ro i så måte. Håper det høres ok ut da, selv om det nok ikke blir som dette:

Men så har vel denne damen spilt bass noe lenger enn meg!

En tanke om “Bad Things

  1. Så spennende! Jeg har alltid drømt om å spille bass. Har prøvd noen få ganger, ble fort sliten i fingertuppene.
    Lykke til med øving : )

    Svar: Blir litt sliten i fingertuppene ja – og i nakken for bassen er tung… Men regner med det blir bedre etter hvert 🙂
    Takk for lykkeønskning 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s