Words

Craft, photography, me

Konsert

Legg igjen en kommentar

I helgen spilte bandet jeg er med i vår første konsert! Det gikk fakstisk ikke så værst heller, med tanke på at vi bare har øvd i et par måneder. Siste sangen ble ganske fiasko da – vi som skulle avslutte med den vi kunne best… Hehe. Heldigvis hadde vi ikke så veldig interessert og oppmerksomt publikum – små barn på Halloweenfest! De sprang mest bare rundt omkring i gymsalen, og noen tok turen opp på scenekanten å. Men det var nå morsomt å få prøvd seg litt likevel 🙂

I morgen skal det arrangeres Karrieredag på skolen og da skal vi også spille. Regner med det blir litt mer nerver på den opptredenen siden det er voksne folk vi kjenner som skal høre oss. Vi skal spille to ganger og bare et par sanger hver gang så da tar vi de vi kan best – ikke medregnet den som ble fiasko i helgen! Blir spennede å se om vi klarer oss og ikke minst hva folk sier etterpå.

Jeg er med i komiteen som arrangerer Karrieredagen i tillegg, så det blir nok en hard dag i morgen. Gleder meg til den er over og jeg kan begynne å tenke på andre ting… Det har vært mye tanker om både spillingen og Karrieredag i hodet mitt den siste tiden!

Håper alt går etter planen og at det blir en vellykket dag!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s