Words

Craft, photography, me

3 uker igjen

Legg igjen en kommentar

Jobber mye sammen med min gode klassevenninne for tiden. Det går i øvinger som skal leveres og et prosjekt. Det er naturlig nok prosjektet som tar mest tid da vi får ha det med på eksamen, så det er om å gjøre å få mest mulig inn på de 17-30 sidene vi skal levere. Pluss at det er ikke de enkleste oppgavene foreleseren har ordnet til oss… Tror vi er over den verste oppgaven – som legger grunnen for det meste i prosjektet – så resten går fohåpentligvis greit.

I dag satt vi å så på kalenderen for hva vi har igjen dette semestret og da gikk det opp for oss at det er bare 3 uker igjen til den første eksamen! Utrolig hvor fort et semester går. Jeg synes ikke det er lenge siden første skoledag og sjønner ikke helt at vi her lært nok til å gå opp til eksmen i 4 fag!

Jeg gleder meg naturlig nok til alle eksamenene er over, men jeg gleder meg ekstra siden klassen da blir delt opp i de forskjellige linjene vi har valgt. Da går vi fra å være en klasse på ca 100 til 4 klasser med rundt 30 studenter i hver. Det blir spennende å ha fag som er mer rettet mot det jeg vil jobbe med, så jeg krysser fingrene for at jeg kommer inn på førstevalget. xxx Det eneste kjipe med de nye klassene er at jegog gode klasse venninna har valgt forskjelling linjer, så jeg får ikke jobbe sammen med henne mer. Noe som er dumt siden vi jobber veldig bra sammen. Må vel finne meg noen andre å jobbe med da.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s