Words

Craft, photography, me

Julebord

2 kommentarer

I går hadde vi i syklubben vårt tradisjonelle juebord med indisk mat, masse drikke, prat og musikk.

Vi var ni jenter som alle er mer eller mindre aktive i syklubben. Det er de beste jentene og alle er supekoselige. Noen var pyntet og andre ikke, men sånn er det på våre julebord! Vi er som vi er og så lenge alle er fornøyde er det ingen som bryr seg om andre uvesentligheter.

Noen mener kanskje at det ikke passer med indisk mat på et julebord, men ingen av oss er velkjent for å være helt A4, så vi gjør det som passer oss. Og når maten er så himmelsk som den er, er det ikke snakk om å bytte til noe annet. Vi har nemlig en fantastisk «kokk» i C! Hun er både den som står for matlaging (gjerne med hjelp fra H) og lokale (hjemme hos henne som seg hør og bør).

Etter at maten var spist – alle var stappmette – ble det litt mer drikking før det bar ut på byen. Jeg var så mett at kroppen min var mest klar for senga, så jeg tok turen hjem høvelig tidlig.

En finfin kveld med finfine jenter og jeg gleder meg allerede til neste gang (som antagelig ikke blir så lenge til siden vi har planer om et nytt julebord i januar eller så).

2 tanker om “Julebord

  1. He he. Nytt julebord i januar! Bra 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s