Words

Craft, photography, me

Ny blogg (veldig orginalt!)

11 kommentarer

Jeg har blogg på VGB, men vurderer å flytte den hit siden jeg egentlig aldri har følt meg helt hjemme der. I og med at jeg allerede har laget meg blogg her kan en vel si at vurderingen er og over og at det blir å skje om ikke så veldig lenge! Hehe.

Formen er ikke helt på topp i dag, så jeg gikk hjem fra skolen etter bare en forelesning… Da har jeg jo plutselig litt tid til å fikse litt her, for jeg er ikke så dårlig at jeg ligger langflat. (Resten av forlesningene i dag var bare kjedelige, så det gjorde det ikke noe vanskeligere å gå hjem ;-))

Håper de som har lest bloggen min fortsetter og at jeg kanskje får noen nye lesere etter flyttingen!

Reklamer

11 thoughts on “Ny blogg (veldig orginalt!)

  1. Du er veldig velkommen 🙂

  2. Velkommen. Vi er mange vgbloggere her 🙂

  3. Hei og velkommen 🙂

    Du må gjøre noe med avatarbildet ditt, det er så stort….. 🙂

  4. Hei. Velkommen skal du være 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s