Words

Craft, photography, me

Ny blogg (veldig orginalt!)

11 kommentarer

Jeg har blogg på VGB, men vurderer å flytte den hit siden jeg egentlig aldri har følt meg helt hjemme der. I og med at jeg allerede har laget meg blogg her kan en vel si at vurderingen er og over og at det blir å skje om ikke så veldig lenge! Hehe.

Formen er ikke helt på topp i dag, så jeg gikk hjem fra skolen etter bare en forelesning… Da har jeg jo plutselig litt tid til å fikse litt her, for jeg er ikke så dårlig at jeg ligger langflat. (Resten av forlesningene i dag var bare kjedelige, så det gjorde det ikke noe vanskeligere å gå hjem ;-))

Håper de som har lest bloggen min fortsetter og at jeg kanskje får noen nye lesere etter flyttingen!

11 tanker om “Ny blogg (veldig orginalt!)

  1. Du er veldig velkommen 🙂

  2. Velkommen. Vi er mange vgbloggere her 🙂

  3. Hei og velkommen 🙂

    Du må gjøre noe med avatarbildet ditt, det er så stort….. 🙂

  4. Hei. Velkommen skal du være 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s