Words

Craft, photography, me

I dag

6 kommentarer

Da var hele bloggen min flyttet hit – jeg fikk det til helt selv 🙂 – og jeg er så langt veldig fornøyd. Selv om jeg måtte få hjelp av Terje til å ordne avatar siden jeg ikke fikk noe fornuftig svar fra de som styrer her. Men vi er vel her for å hjelpe hverandre litt også når vi kan 🙂 Så nå er det bare litt finpuss igjen før jeg er helt fornøyd.

Ellers ble det en kort skoledag i dag å siden gode klassevenninna ikke dukket opp… Vi skulle vel helst jobbet med prosjekt, men alt er lagret på hennes bruker på skolen så jeg får ikke gjort så mye uten henne. Jeg satser på at vi klarer å gjøre oss ferdig før fristen likevel. Det er tross alt ikke så mye annet å gjøre på skolen for tiden, og vi er nesten ferdig med pensum i de fleste fagene. Bare å glede seg til eksamenslesinga setter inn for fullt! Juhu..!

6 tanker om “I dag

 1. Aner jeg et lite snev av ironi i den Juhu-en?
  Egentlig glad jeg aldri behøver å ta en eneste eksamen igjen noensinne!
  Synes du er enormt flink som har klart alt selv. Jeg har også fått hjelp av Terje til ting og tang her inne, jeg er så lat at jeg ikke orket finne ut at ting selv, mye lettere å få hjelp når jeg likevel har ham på øret 😀

  • Ja, du hører nok rett da 😉 Men jeg er ikke en som gruer meg til eksamen, jeg tar det bare som det kommer så får det gå som det går.
   Det er veldig greit å ha noen som kan hjelpe en da! Kanskje jeg kan plage ham litt senere å om det er noe jeg ikke får til 🙂

 2. Eksamen?
  Sånt tøys har jeg også vokst ifra 😆
  Lykke til!

 3. Ønsker lykke til med eksamen! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s