Words

Craft, photography, me

Kakelunch

4 kommentarer

Er så heldig at jeg har en god grunn til å dra på skolen hver fredag, nemlig kakelunch 🙂 Vi har en liste hvor de som vil være med skriver seg på. De som er på lista må bake kake etter tur og det er kun de som er med som får spise kake. Så vi får sise kake gratis hver fredag mot at vi baker kun en kake i semesteret. Genialt!

Nå er vi så mange på lista at vi har bestemt oss for at vi må ha to kaker. Det er i grunnen veldig greit også med tanke på at det er folk som glemmer at det er deres tur og det kan være andre ting som gjør at noen ikke kan ha med kake.

I dag hadde T glemt at det var hans kakedag enda vi snakket om det for et par dager siden. Han oppdaget imidlertid dette i 10-tiden, sprang hjem og satte i gang med bakingen. I lunchen spiste vi eplekake som S hadde bakt og lurte fryktelig på hvor det ble av T og kaka hans – det var folk som hadde sett ham på skolen tidligere på dagen. Da det var 10 minutter igjen av lunchen kommer T stormende inn med varm sjokoladekake i den ene hånda og en bolle med glasur i den andre! Hehe. Snille T som ikke ville skuffe oss 🙂

Så da ble det to sorter kake på oss, og begge var kjempegode 🙂 En – til slutt – vellykket kakelunch!

4 tanker om “Kakelunch

  1. Kakelunch er jo et gullkorn! 🙂 Mange gode kaker og en trivelig stund sammen med koselige folk!

    Ha en super Søndag! 🙂

  2. Kakelunsj må være snadder. Glad vi ikke har noe sånt, jeg hadde jo blitt smellfeit 😀

    • Jeg har tenkt på hva dette gjør med kroppen min, men siden det bare er på fredager unner jeg meg det 😉 (Pluss at jeg er alt for glad i kake i å motstå… Hehe)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s