Words

Craft, photography, me

Problemer med siden min, noen som kan hjelpe?

13 kommentarer

Det er ting her inne som ikke virker som de skal, og jeg lurer på om det er bare meg eller er det flere som har samme problem?

Altså, nesten uansett hva jeg trykker på kommer jeg til forsiden – ipublish.no.

Når noen har kommentert vil jeg gjerne inn på siden til vedkommene, men når jeg trykker på navnet kommer jeg til forsiden.

Når jeg trykker på «My account» og de andre menyene øverst på skjermen kommer jeg til forsiden.

Er det bare meg? Er det noe jeg kan gjøre for å fikse det?

13 tanker om “Problemer med siden min, noen som kan hjelpe?

 1. Den øverste linja funker ikke enda, de jobber med det og har fått hendene fulle (stakkars) av ønsker fra eks-vgb’erne som fossa over 🙂
  Tålmodighet! Det er i alle fall jeg vant til… fra en annen jævla blogg 😆 forskjellen er at her skjer det etter hvert.
  Sånn er det med linkene også, de må ta tak i det bit for bit 😉

 2. Jada, jeg har det også slik. Derfor så jeg deg nå, jeg trykket på et nick og kom til forsiden
  Vi får høre på Effy – hu har peiling 🙂

 3. Hæh ? problemer… nå er alt helt ….hvitt … 😯 wintertime lalala

 4. Hvis du vil besøke dem som har lagt igjen kommentar til deg så klikker du på navnet deres i kolonnen under sist kommenterte… det virker.
  Hvis du vil at nicket ditt skal bli riktig linket når du kommenterer kan du logge deg ut før du svarer. Og så fyller du inn riktig navn og epostadresse og riktig link før du sender kommentar. Da blir nícket ditt riktig linket.
  Tungvint?
  Ikke så veldig egentlig. Det er ingen grunn til å være innlogget om man ikke trenger å bruke bakrommet.

  Sjekk nicket mitt, så ser du at det virker 🙂

 5. Enkelt å greit bare å bytte til en annen bloggplattform, eks. blogspot der har jeg hatt en del blogger og det er aldri noe som stopper der. eller du kan lage en blogg på worpress.org… har også funket for meg hver gang.. 🙂 men jeg holder meg til blogspot for da kan jeg bestemme det meste selv.. Lykke til 🙂

 6. Hrm, nå funker i alle fall den øverste linja og nå har folk begynt å legge til hverandre som venner i hytt og pine – det blir etter hvert. Ikke glem at iPublish er i startgropa og fikk nok å henge fingrene i da vi fossa over fra vgb.
  Jeg tror dette blir, jeg.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s