Words

Craft, photography, me

Jadda

7 kommentarer

Skulle, burde, kanskje…. Eller ikke….

Eksamen i morgen og jeg gav opp lesingen før klokken 12 i dag… Ble bare tom og fant ikke ut hvor jeg skulle fortsette. Jeg har vært flink å lese både mandag og tirsdag da, så jeg håper nok informasjon har festet seg til at det skal gå bra. Dessuten har vi lov til å ha med noen kompendier så det skal vel godt gjøre seg å stryke.

Etter juleferien (og en eksamen den 7.) blir klassen vår delt inn i forskjellige studieretninger. I går fikk vi vite hva vi kom inn på, og jeg kom inn på førstevalget mitt! Juhu 😀

Har tenkt å prøve å få meg sommerjobb innen faget, men måtte nesten vente til jeg var sikker på at jeg kom inn før jeg begynte å søke. Så når alle eksamener en ferdige blir det søknadsskriving og håp om en bra sommerjobb!

Skal _ for en gangs skyld _ lage ferdig middagen til kjæresten kommer hjem. Det er vel i bunn og grunn fordi jeg hadde lyst på noe som er greiest å lage litt på forhånd (og fordi han skal på øving i dag og da er det greit om ikke middagen blir så sein), nemlig makaronigrateng. Kjempelenge siden jeg har spist det, så jeg gleder meg 🙂

En annen ting er at når jeg _ en sjelden gang _ skal lage dette så må jeg alltid lete etter oppskriften eller ringe mamma om jeg ikke finner den. Ikke det at det er så vanskelig å lage, men jeg synes det er greit å ha noe å gå etter. Derfor skal jeg nå «plage» dere med oppskriften, så vet jeg hvertfall hvor jeg kan finne den neste gang!

Makaronigrateng

Kok makaroni i litt vann.

Ha i melk og bacon, og kok i 10 minutter.

Avkjøl.

Ha i 2 egg (plommen først (om du gidder)) og krydder.

Stekes på 200 grader i 1 time.

That´s it 🙂

7 tanker om “Jadda

  1. Men atte: hvor mye melk og bacon??
    Hørtes godt ut, og jeg slipper å tenke på middag i dag 🙂

  2. Gubben min liker ikke makaroni, den dummingen 😦 Men dette kan jeg jo lage når han har dratt sørvestover etter nyttår 🙂

  3. Tilbaketråkk: Klæppmelk | Words

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s