Words

Craft, photography, me

Ole har en liten bil

Legg igjen en kommentar

Jeg har en herlig venninne som jeg ved en anledning fortalte at jeg hadde lyst å lære meg å spille tverrfløyte igjen (spilte litt da jeg var lita). Hun kunne da fortelle at hun hadde ei liggende som sjelden og aldri ble brukt, og det beste er at den fikk jeg låne den!

Så siden jeg hadde eksamen i går er denne dagen satt av til akkurat hva jeg vil og dermed har jeg blåst og blåst 🙂 Det jeg kunne da jeg var lita er både gjemt og glemt så jeg begynte stort sett fra null…

Siden jeg bor i blokk tenker jeg som smått på naboene mine som må høre mine fortvilte forsøk på å spille «Ole har en liten bil» (forslag fra kjæresten! Hehe). Håper de fleste er på jobb på dagtid da, selv om jeg har forskjellig å konkurrere mot her. Vi kunne nok startet eget band i blokka, for jeg har hørt både gitar, fiolin, piano, sang og afrikanske trommer! Pluss meg og kjæresten med bass og tverrfløyte. Eller så er det kanskje best at vi øver hver for oss… Hehe.

Moro var det hvertfall og i min ører hørtes «Ole har en liten bil» ut som «Ole har en liten bil» til slutt 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s