Words

Craft, photography, me

Eksamen meg her, eksamen meg der

Legg igjen en kommentar

Prøver – å – lese – til – eksamen – – – – –

Konsentrasjonen er langt fra på topp og med tanke på at eksamen er i morgen burde vel innsatsen vært mye høyere enn den er, og det gjelder dessverre ikke bare dagen i dag. Helga ble brukt til helt andre ting, som også ettermiddagene, kveldene og _ tydeligvis _  også dagene. Jeg forstår ikke de som greier å lese å lese å lese. Vet jeg burde gjort det jeg også, men jeg har vel rett og slett ikke selvdisiplin nok.

Syter å klager, men vet jeg bare har meg selv å takke! (Såpass har jeg lært meg, men det er vel snarere livserfaring enn noe jeg har lært meg gjennom å lese det ;-)).

Så om noen har et aldri så lite genialt tips til hvordan å forbedre selvdisiplinen – eller annet – er de hjertelig velkomne til å dele det her!

Nå SKAL jeg prøve å lese!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s