Words

Craft, photography, me

Mummitroll

Legg igjen en kommentar

I går kveld hadde kjæresten og jeg en aldri så liten snikjulaften her! Hehe. Siden jeg skal reise nordover i jula og han skal være i nærområdet hos sine foreldre må man jo gjøre ting litt praktisk.

Jeg fikk to pakker hos foreldrene hans med beskjed om at jeg kunne åpne den største før jeg dro så jeg slapp å dra den med på flyet. Min pakke til kjæresten var også litt stor og han hadde en pakke til meg han mente jeg like gjerne kunne åpne før jeg dro. Så derfor, snikjulaften 😉

Det er jo litt koselig å åpne pakker til/fra hverandre sammen å da! Pluss at vi begge har en pakke til, fra hverandre, som vi skal åpne på julaften.

Men til det jeg egentlig ville fortelle..! Jeg fikk to mummikopper av kjæresten <3<3<3 Det var ikke i tankene mine at han hadde tenkt på det en gang og da er det ekstra finfint! Så nå skal jeg begynne å samle, så har jeg noe fint å ønske meg framover.

De ser forresten sånn ut:

Bildet er linket

Jeg fikk den med Mummimamma og den med Mummipappa ❤

Så i dag var teen ekstra god med selskap av Mummimamma 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s