Words

Craft, photography, me

Fredelig jul i nord

2 kommentarer

Jeg elsker vedfyring! Og især når en kan se flammene og en har en godstol som står i akkurat passe avstand slik at det er varmt og godt ❤ Her kan jeg sitte å se på TV, strikke, lese en god bok og, som nå, blogge.

Sønnen fikk en lilla lavalampe i julepresang av meg og kjæresten. En fasinerende sak i grunnen, og veldig beroligende å se på. Han fikk også et nytt spill til DS – Harry Potter. Dette har også fasinert meg 😉 Kan bare spille litt om gangen, for jeg blir så sinna når det er noe jeg ikke får til. Da må jeg heller legge det fra meg å prøve på nytt senere.

En liten luftetur i går resulterte i et vakkert mobilbilde (jeg glemte selvfølgelig kameraet).

Har lyst å kjøpe meg speilrefleks, så mens jeg er her har jeg planer om å bruke pappa sitt ganske mye for å se om det er noe for meg.

I morgen kommer kjæresten hit, etter å ha feiret jul hjemme hos foreldrene sine. Jeg gledergledergleder meg ❤ Så ham sist på onsdags morgen, men det føles som det er mye lengre siden. Det er godt å være litt fra hverandre,  men enda bedre når vi sees igjen.

Nå skal jeg finne meg en god kopp kaffe og bytte pcen meg strikketøyet 🙂

2 tanker om “Fredelig jul i nord

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s