Words

Craft, photography, me

Se mitt skjørt

4 kommentarer

For noen år siden tok jeg strikkepinnene fatt, og resultatet ble dette skjørtet:

Jeg var storfornøyd med resultatet, men fikk bare brukt det er par ganger før jeg oppdaget at det trengte litt modifikasjon. Skjørtet var for vidt i livet og jeg måtte gå å dra det opp hele tiden!

Jeg spør mamma når jeg trenger råd og hun foreslo å sy på en bred strikk øverst. Jeg gikk etter hvert til innkjøp av strikk og prøvde å sy den på med maskin – det gikk ikke, selvfølgelig. Skjørtet er ribbestrikket øverst og ble da bare bredere etter hvert som jeg sydde (og jeg hadde ikke lyst til å sy for hånd!).

Skjørtet ble liggende en stund før jeg og mamma igjen diskuterte hva jeg kunne gjøre. Nå hadde hun en litt annen idé – fortsatt med strikk øverst, bare smalere og tredd gjennom en heklet kant. Jeg kjøpte strikk og mamma heklet (har ikke lært meg det enda).

Dette skjedde vel i sommer og jeg tredde strikken i høst en gang. Så gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har sydd sammen strikken slik at jeg kan bruke skjørtet! Det tok litt tid, men endelig kan jeg si meg ferdig! Og første «prosjekt» er utført på den nye symaskinen min.

(Det eneste som var litt kjipt er at jeg har lagt på meg noe de siste årene, så nå hadde kanskje skjørtet passet uten strikk..! Hehe)

4 tanker om “Se mitt skjørt

  1. En løpegang til strikken er jo en gullegod idee! 🙂 Skjørtet er jo en original, og kan leve evig. 🙂

  2. Så fint, og så lurt med den løpegangen til strikken.

    Er ikke så flink til å strikke jeg, kan bare strikke sokker 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s