Words

Craft, photography, me

Trening, trim og mage

Legg igjen en kommentar

For noen uker siden tok jeg meg selv i å tenke en tanke jeg aldri hadde trodd skulle dukke opp i mitt hode. Jeg tenkte _ seriøst _ på om jeg skulle skaffet meg en ergometersykkel! Hva? Jeg som alltid har ment at de tar stor plass, bare står i veien og til slutt ikke blir brukt til annet enn å henge klær på…

Enn så sjokkert jeg var over meg selv nevnte jeg tanken til kjæresten. Det var da han minnet meg på noe jeg hadde glemt – vi har jo treningsrom i kjelleren! Vi bor i blokk og i kjelleren er det innredet et lite treningsrom som alle kan bruke. Gleden var stor da jeg innså at jeg slapp å tenke mer på å gå til innkjøp av en egen ergometersykkel.

Det tok jo selvfølgelig litt tid – som det meste jeg skal gjøre – før jeg tok i bruk treningsrommet og sykkelen som står der. Jeg har brukt den to ganger, og planlegger å ta min tredje sykkeltur for året i dag. Å jeg gleder meg faktisk litt!

Etter å ha hørt mamma skryte av at hun blir bare mindre og mindre – rundt livet altså – ved å rocke med rockering må jeg si jeg ble litt inspirert. Jeg kjøpte meg faktisk ring før henne, men hun har tydeligvis vært flinkere til å bruke den enn meg… Jeg drev å rocket en periode i høst, men sluttet. Nå har jeg begynt igjen, og har holdt på i 4 uker – 20 min annen hver dag. Og jeg holder ut enda!

Så tankene mine nå er at med litt sykling og litt rocking blir kanskje magen min å krympe ned til der den var, eller at den i det minste ikke blir noe større! Det gjenstår bare å se om rockeringen virkelig kan utføre «mirakler» eller om mamma gjør andre ting som hun ikke vil fortelle meg 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s