Words

Craft, photography, me

Helgens mission

8 kommentarer

Fredag ettermiddag fikk jeg tildelt 3 nøster garn jeg skulle bruke til å strikke noe jeg hadde fått link til tidligere. Det var fine venninna som hadde funnet oppskrift på en lue hun syntes var så fin, og hun spurte om jeg ville strikke den. Jeg som aldri har strikken en lue før..! Men jeg kan jo ikke si nei til en utfordring 😉

Det at garnet var av typen Baby Silk til en «finfin» pris gjorde meg litt skjelven, men jeg hadd jo sagt ja så da var det bare å sette i gang! Jeg la opp rett antall masker og startet strikkingen. Det gikk veldig bra helt til jeg skulle begynne å felle av… Det ble feil med rettmasken som skulle være på riktig plass! Men etter å ha «strikket litt feil vei» et par-tre omganger og tenkt litt før jeg prøvde igjen gikk det bra.

Her er resultatet

Sorry for dårlig bilde...

Jeg fulgte oppskriften du finner her. Det er vel egentlig en ganske enkel sak, men jeg er så glad for at jeg fikk det til så bra første gang jeg prøvde! Det var litt nedtur å strikke med annet garn etter å ha holdt i den myke luen noen timer da..! Hehe.

Well, mission accomplished! Håper fine venninna blir glad og fornøyd ❤

8 tanker om “Helgens mission

  1. Åå, jeg også vil lære å strikke etter oppskrift og slikt. Kjempefin!!

    • Takk, takk 🙂
      Jeg er heldig som har mamma til å hjelp meg om jeg ikke sjønner oppskriften 😀 Det er ikke så vanskelig da når man bare begynner å lære seg hva ting betyr.

  2. Syns du klarte det fint jeg 🙂
    marte

  3. Fine(?)venninna er suuuper fornøyd. Lua er perfekt, jeg fikk masse skryt for den på jobb i dag!! Love you <3<3<3

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s