Words

Craft, photography, me

Kjærestedagen med stor K

Legg igjen en kommentar

Er det noen som egentlig vet hvorfor vi feirer Valentines day? Jeg har søkt litt på nettet og finner ut at forskjellige deler av verden har forskjellige grunner til å feire dagen.

England markerer dagen fordi en mann, hvis navn var Valentin, ble fengslet og fikk dødsstraff. Før han ble drept skrev han et brev til kjæresten hvor han ba henne holde seg til Gud og undertegnet med «fra din Valentin».

Dette har jo en kristen undertone, men man mener også at den kristne feiringen av dagen kan ha sitt opphav fra en romersk feiring av en gudinne som het Juno. Hun representerte visstnok kvinner og ekteskap.

Hva som enn er grunnen til at Valentines day er blitt til synes jeg det er koselig at vi har en sånn dag. Mange sier at vi ikke trenger en spesiell dag for å gjøre stas på hverandre, men er det så galt å ha en egen dag? Man kan gjøre fine ting for hverandre både på denne dagen og hvilken som helst annen dag en vil. Men folk må jo bestemme selv hva de vil gjøre uten at jeg skal legge meg oppi det 😉

Som sagt synes jeg Valentines er koselig, men jeg setter ikke himmel og jord i bevegelse for å feire den. Hintet akkurat nok til kjæresten så han husket dagen! Hehe. Jeg hadde kjøpt en liten gave til ham og laget et kort, mens han hadde kjøpt en ramme å satt inn bilder av oss i den<3 Så koselig<3 Og mer trenger man ikke gjøre ut av det!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s