Words

Craft, photography, me

Verv må gå videre

Legg igjen en kommentar

Da var dagen snart over… Har vært på generalforsamlig for linjeforningen der jeg studerer i kveld. Hele styret – inkludert meg – ble byttet ut da vi som var med ikke ønsket å fortsette lengre. Jeg ble valgt som leder for bedriftsgruppen rett etter jeg var begynt på studiet, så jeg har vært i vervet i 1 1/2 år. Det har vært både spennende, gøy, slitsomt og lærerikt, og jeg har blitt kjent med mennesker jeg kanskje aldri ville pratet med ellers!

Det er litt rart å tenke på at noe jeg har holdt på med siden studiet begynte nå er over, men også godt å slippe ansvaret. Nå er det noen andre som skal være med å arrangere karrieredag, bedriftspresentasjoner og få bedrifter til å sponse linjeforeningen. Jeg er selvfølgelig i nærheten om de lurer på noe, men jeg har ikke tenkt å involvere meg for mye. Min tid er over der og jeg håper friskt blod gjør en god jobb.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s