Words

Craft, photography, me

Energien er tilbake!

4 kommentarer

På fredag kjente jeg at jeg nesten grudde meg til lørdag fordi jeg hadde mer lyst til å slappe av enn å ha en fullpakket dag. Det var planlagt handletur, trening og bursdagsfeiring. Ikke noe voldsomme greier altså, men nok når en kjenner at kroppen vil ligge i senga og sitte i sofaen! Vel, da jeg våknet på lørdag kjente jeg meg heldigvis bedre og jeg fikk dratt på City Syd for første gang, trent og deltatt på en hyggelig bursdagsfeiring.

Søndag var det som vanlig avslapping og den sedvanlige turen på kafé med fine venninna. Bakte brød og ryddet på kjøkkenet – må ha det ryddig når jeg skal bake – , men det var greit, og vi måtte jo ha brød.

Denne uken er det studieuke på skolen, noe som betyr at det ikke er noen undervisning og vi kan jobbe med hva vi vil. Det er selvfølgelig mange som har tatt seg fri og dratt hjem til foreldrene, men snille venninna og jeg har satt av denne uken til å jobbe med prosjekt. Men du må ikke tro at vi jobber hardt fra 8-16! Nei, vi startet rolig i 10-tiden i dag med kaffe og jobbet i et behagelig tempo fram til vi syntes vi hadde gjort nok i 3-tiden. Og sånn ser jeg for meg at resten av uken blir – med unntak av en aldri så liten fridag onsdag eller torsdag 😉

Nå er jeg superhappy da, for når jeg kom hjem i dag var jeg ikke veldig sliten og jeg hadde masse energi. Så deilig! Håper jeg har det slik resten av uken og at det fortsetter framover når jeg har tatt det rolig en stund. Av og til må en roe ned for at kroppen skal få lades opp litt!

4 tanker om “Energien er tilbake!

  1. Så bra! Håper det varer 😀
    HA en fortsatt fin start på uken !

  2. Godt at du fikk ladet opp litt å følte for å være med på City Syd (litt shopping kanskje..? Det skader jo ikke! 😉 ) Bursdagsferiring er alltid gøy! En dag som er sin,men som kan deles med venner..alltid et gullkorn!

    Studier,prosjekt og trening.. Du har da nok å holde på med! Ønsker lykke til med alt sammen.
    Ha en flott uke! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s