Words

Craft, photography, me

Trening og fruktsalat

4 kommentarer

Nå har jeg trent med rockering i 2 måneder og syklet i 1 måned og jeg føler det begynner å bli en del av hverdagen min. Jeg har aldri vært noe flink å holde på med slike ting over lengre tid, men jeg håper jo på at det skal vare denne gangen. I og med at jeg ikke trener så mye har jeg tro på at det kan holde. Det skal jo være gøy også!

Jeg har dog ikke merket noen forbedring på kroppen i forhold til treningen, men så er jo hovedmålet mitt å holde meg der jeg er. Om jeg går ned noen kilo er det bare en gledelig bonus 🙂

Treningen gir meg også god samvittighet – sånn apropos innlegget mitt om samvittighet. Så etter trening (og etter å ha ryddet kjøkkenet) lagde jeg meg fruktsalat og satte meg ned uten å tenke på at det var noe jeg burde gjøre.

Jeg fikk så lyst på fruktsalat tidligere i dag da hun jeg satt ved siden av hadde det med seg på forelesning. På tur hjem dro jeg innom butikken for å kjøpe frukt – jeg skulle gjerne hatt pærer, men de var så dårlige at jeg gikk forbi. Er det dårlig sesong for pærer nå eller er det bare på butikken «min» at de er dårlige? Vel, jeg fikk nå frukt nok til å lage salat, og når jeg lagde den jeg spiser nå lagde jeg liksågodt til i morgen å. Den blir jo litt vassen når den blir stående, men er god nok til skolemat.

Nå skal jeg fortsette avslappingen med CSI ❤

4 tanker om “Trening og fruktsalat

 1. Heia Renate 🙂

  Så bra at du synes det å trene gir deg bedre samvittighet, ingenting er bedre enn det 🙂 Det er som regel slik at når man først begynner med noe, så blir man bare mer motivert, det verste er dørstokkmila tror jeg 🙂

  Fruktsalat er herlig og ikke minst sunt, og det med pærene tror jeg har noe med sesongen å gjøre. Du kan jo kjøpe for så og legge dem litt varmt så vil de modne 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

  • Hei, hei 🙂
   Bare jeg klarer å holde på lenge nok, så blir det forhåpentligvis en vane jeg blir å savne om jeg ikke trener!
   Tror ikke pærene trenger å bli mer modne.. Heller omvendt 😉
   Ønsker deg å en finfin kveld 🙂

 2. Trim,helse og trivsel er gode ting alle sammen! Bud nr 1 er at trimmen (eller treningen for vidrekommende) er gøy,-eller så blir det en heller kortvarig greie.. Det er ingen enkel sak å hold form og fasong ved like (sånn som ukebladene skal ha oss til å tro..) men det gir overskudd og plass til smilet og det er et gullkorn! 🙂

  Ha en gullegod dag! 🙂

  • I følge ukebladene er det bare å gjøre sånn og bare å gjøre slik, ja… Med mot og glede skal jeg klare å fortsette (man må jo faktisk gjøre noe selv) 🙂

   Ha en koselig torsdagskveld 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s