Words

Craft, photography, me

Det var på tide

5 kommentarer

Etter å ha snakket om det sånn ca siden rett etter sommeren fikk vi endelig tatt turen til IKEA i går. Eller vi hadde ikke nødvendigvis trengt å dratt dit, men det er liksom det som ofte faller seg som enklest når man skal kjøpe noe møbellignende. Grunnen til at vi ikke har dratt dit før er hverken penger eller tid, men skyss… Vi har gode venner med bil – som de tilbyr oss å låne – og det går busser, men man har jo en unnskyldning for det meste og jeg tror jeg har en egen evne til å gjøre enkelte ting vanskeligere enn de er. I dette tilfellet er jeg nok litt redd for å låne en annens bil å kjøre i en by jeg så godt som aldri har kjørt i før…

Vel, vi kom oss avgårde med buss i går med avtale om å ringe broren min når vi var ferdige, så skulle han komme å hente oss å kjøre oss hjem. Snille 🙂

Nå står det altså 5 flate esker rundt omkring og bare venter på å bli pakket opp! Vi var såpass fornuftige at vi lot vær å starte monteringen i går siden det da hadde blitt både mørkt og natt før vi hadde blitt ferdig. Men jeg regner med vi begynner i dag og i løpet av helga har vi nok både nattbord og kjøkkenbord med stoler. Gleder meg ❤

5 tanker om “Det var på tide

  1. Heia Renate 🙂

    Tenker det blir kjempeflott når de blir ferdige.
    All skruinga er verdt det når man ser resulatet 🙂

    Ha en fin helg 🙂

  2. IKEA-møbler; pusslespill for voksne! Nye møbler er gullegodt,det skaper trivsel og gjør omgivelsene vakre! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s