Words

Craft, photography, me

Dyrhage

2 kommentarer

Etter å ha blitt oppmerksom på en artikkel i en av de store avisene i dag begynte tankene å surre litt. Artikkelen fortalte om en liten babyelefant som hadde dødd i en dyrehage hvor flere dyr hadde dødd tidligere (artikkelen finnes her).

Selvfølgelig lurer jeg på hva som er årsaken til at dyrene dør, men mest av alt begynte jeg å fundere over hvorfor vi har dyrehager… Hva er poenget med dyr i fangeskap bare for at mennesker skal kunne gå rundt å se på dem? Hvilken nytte har vi av å se aper i bur eller tigre som går rundt på et lite begrenset område?

Jeg har aldri vært på i en dyrehage, selv om jeg har hatt muligheten, for jeg ser ikke poenget med det. Da går jeg meg heller en tur i naturen, og er jeg heldig å får se et dyr, er det hvertfall ikke innesperret og kan gjøre som det vil!

2 tanker om “Dyrhage

  1. Ja, det kan du spørre om. Dyrehage, sirkus etc..kun for menneskers underholdning, dyrene har det langt fra bra under slike forhold. Og det har det blitt bevist gjenntatte ganger. Stakkars små..

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s