Words

Craft, photography, me

Tatovering #1

2 kommentarer

Jeg har vel ønsket meg tatovering helt siden jeg var så gammel at jeg skjønte hva det var. Men så er det jo dette med at man skal være 18 år for å tatovere seg, så det skulle heldigvis gå noen år før drømmen ble til virkelighet.

I 1996 eller 97 – 16 år gammel – møtte jeg opp hos tatovøren med en lapp skrevet av min daværende kjærestes svigerinne hvor det sto at jeg fikk lov til å ta tatovering, underskrevet med mammas navn. Jeg slapp å vise fram lappen da, men tatovering fikk jeg.

Den første ble altså en liten enkel en på skulderen, som så mange andre.

Jeg har aldri angret på noen av mine tatoveringer, og ei heller på denne, men jeg har vurdert å gjøre om på den på en eller annen måte. Grunnen er at jeg har vært redd for at noen skulle tolke den som fientlig i forhold til homofili, noe jeg ikke vil forbindes med. Jeg har dog kommet fram til at så lenge jeg vet hva den står for og det ikke er noen direkte hets mot noen – i mine øyne hvertfall – lar jeg den være.

Jeg må likevel si jeg er glad for det bare ble en liten en tatt i betraktning at jeg ikke var så gammel og ser for meg at hadde jeg fått noe stort hadde jeg fort kunne vært flau over den nå..! Hehe.

 

 

2 tanker om “Tatovering #1

  1. Jeg tror du styrer helt klar av en eventuell homofiendtlig stempling! De fleste vet jo at tatoveringer er personlige, og at det må fortolkes 🙂 Jeg f.eks. hadde kunne tolka det som et symbol på deg og din kjære eller deg og din legning!

    Har én tatovering selv, og lurer på om jeg skal få gjort noe med den selv! Den er litt klumpete slik den er nå (selv om jeg liker den veldig godt), men å få gjort den litt «større» og litt mer feminin hadde vært perfekt.

    • Godt å høre at en jeg ikke kjenner sier at den er ok 🙂
      Det er veldig greit at det går an å tatovere over eller gjøre mer av den isteden for å fjerne tatoveringen. Jeg er egentlig litt i mot fjerning siden jeg mener at en bør stå for det en har gjort, men det finnes jo alltid unntak!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s