Words

Craft, photography, me

Litt klaging…

Legg igjen en kommentar

Virker som mandager virkelig ikke er min ukedag… Men jeg kom meg i det minste på forelesning i dag, i motsetning til forrige mandag!

Håper og tror at ting blir bedre til helga. Har nemlig et prosjekt som skal leveres på fredag og det plager meg en del, fordi jeg sliter med å få skrevet noe, så det henger liksom over meg og ligger i bakhodet hele tiden. Nå er det jo bare få dager til det skal være ferdig, så da MÅ jeg gjøre noe! Jeg må stå på enten jeg vil eller ikke!

Vi dessuten to om prosjektet så jeg har litt dårlig samvittighet ovenfor gode klassevenninna, som har jobbet mye med det. Jeg vil jo være en del av det vi leverer inn for det er ikke min stil å levere noe som ikke er litt mitt.

Nå har jeg skrevet på bloggen, så nå bør jeg være klar for å skrive litt prosjekt 😉 Og er det noen som har kunnskaper i administrativ styring er det bar å rope ut!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s