Words

Craft, photography, me

Første dagen i april

Legg igjen en kommentar

Jeg liker ikke denne dagen… Eller, dagen er grei, men jeg hater å bli lurt! Dette fører da til at jeg ikke tror på noe av det jeg blir fortalt denne dagen med mindre det er noen av mine medsammensvorne, som heller ikke har noe til overs for dagen, som forteller meg det.

Spøker som jeg ikke trenger å forholde meg til, som de man leser i aviser og på blogger har jeg ikke noe imot da. Det er litt morsomt å tråle avisene for å finne spøken og å se om det er mange som har gått på spøken i en blogg, men jeg liker fortsatt ikke å bli lurt!

Jeg har levert prosjekt i dag og skal ut å ta meg et par velfortjente øl i kveld 🙂 Håper jeg ikke blir lurt og håper for din del at ikke du heller blir lurt – eller er blitt lurt!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s