Words

Craft, photography, me

Lørdagsfint

Legg igjen en kommentar

Helg er rent fantastisk, og især når vi er bedt på middag til bror og samboeren hans. Har litt lekser som må gjøres før jeg drar dit, men håper det går fort..! Kjæresten er dratt på øving så jeg har det stille og fredelig (som om har bråker så mye! Hehe).

Når jeg drar bortover skal detter være i min hånd

Crappy mobilbilde :-S

En lånt fløyte skal leveres tilbake. Appelsinsjokolade til en som er glad i det og som kanskje deler med oss andre ❤ Og vin til meg selv og den som vil smake! Alt dette skal jeg ha i den flotte gjenbruksvesken jeg fikk da jeg handlet klær på Nordlys!

Jeg tror det blir en finfin kveld med finfine folk ❤ Håper dere også har finfine lørdager!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s