Words

Craft, photography, me

Dårlig undervisning

8 kommentarer

Vi har en foreleser som stadig vekk er syk, eller må være hjemme med syke barn. Regelen de dagene vi har ham først på dagen er å sjekke It’s learning før man gjør noe som helst annet for å se om han er frisk eller syk. Er han syk er det jo bare å ta livet med ro, sånn som i dag!

Jeg klager sjelden når vi får fri, men i dette tilfellet har foreleseren vært så mye borte at jeg blir litt bekymret. Siden han har vært like mye borte som han har vært på skolen har vi jo mistet en masse undervisning. Skolen har ingen som kan vikariere for ham heller, og det er et vanskelig fag som jeg – og mange med meg – sjønner lite av.

Det er ikke lenge til eksamensperioden starter og vi er nok mange som skulle ønske vi bare kunne slå på en bryter som gjorde at vi forsto faget. Jeg er spent på å se hvordan resultatet av eksamen ser ut og hvor mange som står!

Vi som er studenter føler oss maktesløse, og enda så mye vi klager på denne foreleseren – som ikke er noen flink foreleser heller – blir ingenting gjort. Det er som å snakke til en vegg når en snakker med ledelsen. De hører på deg, kommer med forslag til hvordan en kan bedre situasjonen og sier de skal se på saken, men hva skjer? Ingenting… Nå er vi snart ferdig med faget, men vi får bare håpe – som de som gikk før oss – at de som kommer etter får det bedre!

8 tanker om “Dårlig undervisning

 1. Det der er så kjipt. En ting er å være borte en gang eller så. Alle kan bli syk. Men når vedkommende er mer borte enn tilstede, så blir det litt dårlig med læringen.
  Håper det løser seg og at eksamen går fint likevel 🙂

  • Ja, jeg skjønner at folk er syk , men i dette tilfellet er det veldig mye… Det er jo dårlig at ikke skolen har noen vikar å sette inn heller!
   Jeg håper også det går bra likevel 🙂

 2. Forstår frustrasjon din.. barnevakt er vel kanskje et alternativ? men da må du betale ekstra for det og.. ikke noen vinn vinn situasjon ..

 3. Hehe må le, sitter litt i min egen verden, tett i hodet og forkjøla..(og leste litt fort) Forstår frustrasjon din over at du går glipp av undervisning. Skulle leid inn privatlærer, og sendt regninga til skola..

  • Det hadde vært noe! De hadde vel fått hakeslepp da 😉
   Avdelingslederen har faktisk foreslått å leie inn en vikar, men nå er det alt for sent å ta igjen alt det tapte… Sånn blir det når de bare prater og ikke gjør noe.

   • Det skulle dere bare ha gjort, dere hadde hatt gode argumenter for å få dekt den regninga, det er jeg sikker på. Dere kommer dere jo ikke akkurat så langt med «tanken» på å leie inn en vikar..

    God helg! 🙂

 4. seriøst? finnes det ikke et enda høyere ledd dere kan sende inn klage til? Det er faktisk uhørt, dessuten har foreleser maks antall dager han kan ha fravær i løpet av et år også… Dere burde sende klagen inn til den øverste personen på rangstigen på skolen deres

  • Vi vil jo helst fikse det innenfor avdelingen, men det er mulig vi må høyere opp for å få gjort noe! Det er tillitasvalgt som jobber med saken, så jeg skal høre med ham om de har prøvd å ta det opp med noen som har litt mer makt 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s