Words

Craft, photography, me

Tatovering #3

1 kommentar

Som sagt så koster tatoveringer litt penger, så det skulle ta noen år før jeg tok meg råd til den tredje. Det  var også litt fantasien som satte en stopper siden jeg hadde få ideer til hva motivet det skulle være. Det ble til slutt denne:

Litt kjedelig da jeg fant den i boka hos tatovøren rett før timen, men jeg hadde bestemt meg for at tatovering skulle jeg ha! Hehe. Jeg synes den er helt grei og litt morsom. På bildet jeg fant var det farge på den, men jeg ville helst ha sort, så helt lik tegningen ble den ikke.

Den ble tatt i Bodø i 2004 tror jeg – litt usikker på årstallet, men rundt om da hvertfall.

En tanke om “Tatovering #3

  1. Mange tatoveringer er spenstige og flotte! Det er ganske mange her i bloggeland som har rene kunstverk på kroppen! 🙂 Den lille fyren du har på ankelen har jo sprett han! 😉

    Hadde en stund helt alvorlige tanker om å tatovere en liten (!) kattesilhouette på et passende sted.. og så gikk det over..før ideen kom tilbake..for å forsvinne igjen.. ¤Harehjerte,vet du¤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s