Words

Craft, photography, me

Herlig helg!

Legg igjen en kommentar

Lørdag som ble tilbragt i senga til klokken var nesten to, sol, vask og smøring av sykkel, planting i verandakassene, avsluttet med syklubb med de fineste jentene ❤

Søndag med egg til frokost, sykkeltur til loppemarked – fikk meg ny veske, to nye glass, duk og et alt for lite skjørt i fint stoff – is av frossen banan og jordbær på verandaen, pizza foran tv med Poirot på skjermen ❤

Og alt dette (utenom syklubb da) sammen med kjæresten ❤

Det eneste jeg savner er sønnen som ble 11 år i dag – store gutten – men jeg fikk være masse sammen med ham i påsken og jeg har selvfølgelig ringt ham i dag så jeg vet at han har det bra, og da kan jeg også kose meg med god samvittighet ❤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s