Words

Craft, photography, me

Morgenstund

3 kommentarer

Den siste måneden eller så har jeg vært i heldigklubben og kunnet sove høvelig lenge om morgenen. Kjæresten har da ikke følt seg like heldig siden jeg ikke er trøtt når jeg legger hodet på puta om kvelden og gjør alt annet enn å være stille, da blir han litt frustrert. Han vil jo gjerne sove så han er uthvilt når han skal tidlig opp!

I dag startet jeg det som etter planen skal bli ett nytt og bedre liv..! Hehe. Vel, jeg sto opp tidlig (så jeg forhåpentligvis bli trøtt i kveld og litt i sympati med kjæresten ;-)) og spiste frokost sammen med kjæresten. Når han dro på jobb gjorde jeg meg klar for en aldri så liten sykkeltur på morningen, sånn for å våkne litt og for å ha noe fornuftig å bruke denne ekstra tiden til.

Det jeg ikke hadde tenkt på var alle de som sykler til – og fra regner jeg med – jobb… Eller, jeg hadde tenkt på dem, men trodde det skulle være rolig siden klokken var over 8, men nei, det krydde av dem! Når begynner folk på jobb egentlig? Er det vanlig å begynne så sent?

Så nå er jeg usikker på om jeg skal fortsette med syklinger eller om jeg blir nødt til å finne meg en annen morgenaktivitet. Noen forslag?

3 tanker om “Morgenstund

  1. Sv: Ja, det er virkelig en herlig følelse! 🙂

  2. Kommer jeg meg avgårde til jobb før halv 8, er det veldig rolig på veiene. Drar jeg rundt 8, står jeg i rush(!)

    Jeg synes powerwalk er kjempefin morgentrim 🙂

    • Da må jag altså stå opp tidligere for å unngå rush! Hehe. Nei, da tror jeg heller jeg skal prøve ut powerwalk, det hørtes ikke dumt ut 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s