Words

Craft, photography, me

Power walking

2 kommentarer

I dag er jeg faktisk litt glad for at vi ikke har sol på verandaen før litt utpå dagen. Jeg var nemlig tidlig ferdig med eksamen (uten videre kommentar…) og ville finne på noe da jeg kom hjem. Siden det er så nydelig vær hadde jeg ikke lyst å sitte inne, så jeg bestemte meg for å prøve power walking. Hege – fra http://hegeslivsstil.com/ – tipset meg jo om å prøve det i en kommentar under innlegget Morgenstund.

Da jeg fikk tipset og begynte å tenke på hva power walking egentlig er ble jeg litt usikker – sånn rent teknisk. Google er jo som vanlig god å ha, og jeg kunne da lese meg til at power walking er rask gange (akkurat det hadde jeg faktisk fortått..! Hehe) med armene oppe og hendene knyttet. Vel, vel, tenkte jeg. Dette må jeg vel få til!

Så var det bare å få på seg treningstøy og musikk på ørene og begi seg ut. Jeg løftet armene og knøt hendene sammen og føttene begynte å gå! Det var akkurat som det gikk av selv helt til jeg plutselig kjente hvor tungt det var… Da var jeg sikker på at denne turen kom til å bli kort, men det ble en runde på 40 minutter og jeg er veldig fornøyd med det.

Nå sitter jeg her med en god følelse i kroppen og god samvittighet. Ingenting som er bedre enn det! Og når sola skinner på verandaen blir det avslapping og bok ute ❤

2 tanker om “Power walking

  1. Det er deilig trening ja! en merker stor forskjell når en setter opp tempoet, og spesielt i oppoverbakker. Det er bare så svinge på armene og løfte på beina, hehe 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s