Words

Craft, photography, me

Å lese, leser, leste, har lest

2 kommentarer

Nok en dag med eksamenslesing ligger foran meg. Ja, jeg har ikke begynt enda for jeg har vært flink å trent litt på morgenen. Må jo skryte litt av meg selv i håp om at treningen vedvarer! Hehe.

Da jeg skulle gjøre meg klar til å begynne å lese oppdaget jeg at skriveboken med notater fra forelesningene ikke er her! Dårlig planlegging… Den ligger nok på skolen tenker jeg. Får prøve å løse oppgaver uten den da og hente den i morgen – kjenner ikke jeg gidder en tur på skolen nå.

Siden vi er heldige og har minst en uke mellom hver eksamen pleier jeg å ta meg fri dagen etter overstått eksamen. Det betyr at i går så gjorde jeg absolutt ingen ting! Men det var vel i grunnen like greit i og med at jeg hadde en natt av de mindre gode… Hadde en grusom hodepine – tror aldri jeg har hatt så vondt i hodet før. Det gikk heldigvis over da, og jeg krysser fingrer og tær for at den ikke skal komme tilbake! xxx

Nei, har vel egentlig ikke tid til dette… Lese. lese, lese…

2 tanker om “Å lese, leser, leste, har lest

  1. Lykke til med eksamenslesing!! Snart sommerferie da, woho 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s