Words

Craft, photography, me

I’ve been shopping

3 kommentarer

Det er så skjelden mellom hver gang jeg er på skikkelig shoppingtur at jeg glemmer hvordan det er. Etter dagens økt tenker jeg at det egentlig hadde vært på sin plass om jeg hadde hatt på meg treningstøy – svettet nesten like mye som under en god treningsøkt! Nå skal det sies at jeg gikk ned til byen og at jeg burde skjønt at skinnjakke er for varmt selv om det regner ute…

Mitt mission for dagen var i hovedsak å finne meg ny bh – puppene blir heldigvis større de å når man legger på seg – og å kjøpe hvitvin til vi skal spise reker i kveld, nam. Så fikk jeg med meg en plass at de hadde billig Nivea dusjsåpe på H&M, så det sto også på lista. Ja, så hadde det seg slik at mine to år gamle og MYE brukte ballerinasko sa takk for seg i går, så da måtte jeg se etter det å.

Tenk at alt dette fikk jeg kjøpt meg, pluss en tunika, truser, maskara, ringer, neglelagg og fiken på Heilos. Nå glemte jeg jo nesten av bikinien. Hadde sett en stilig en på Ragnaråkk og da ble det den! (Puppene mine har jo vokst ut av alle de gamle bikiniene mine å…)

Da har altså dagen gått til å bruke penger. Har ikke så mye av det, så det er gøy når jeg først kan ta meg råd til en slik runde. Så blir det deilig med reker å vin i kveld med kjæresten<3

3 tanker om “I’ve been shopping

  1. Shopping er terapi for oss jenter, hørtes ut som du har fått kjøpt deg mye fint 🙂 kos deg så mye i helga!

  2. Bikinien var jo lekker. Og med de flotte tatoveringene dine blir du sikkert et flott syn 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s