Words

Craft, photography, me

Igår…

Legg igjen en kommentar

…hadde jeg eksamen nummer to. Faen! Den var vanskelig. Trodde jeg hadde sånn høvelig kontroll på det meste av stoffet, men de klarte lage prøven slik at den ble vanskelig pluss at de hadde tatt med ALT det jeg ikke hadde helt kontroll på også. Jeg fikk skrevet noen sider da og håper det holder til ståkarakter hvertfall.

Kjæresten forlot meg til fordel for øving med bandet i går kveld, så jeg ble sittende hjemme alene å deppe med sjokolade, jordbær og Sex in the City 2. Fælt hva? Å tenk at jeg faktisk sparte både jordbær og sjokolade så kjæresten fikk litt når han kom hjem. OG han fikk sett siste halvdel av filmen sammen med meg! Heldige han ❤

Det var i korte trekk livet mitt i går. I dag har jeg trent og er sliten. I’ll be back når jeg har mer å rapportere, eller ingenting å rapportere, men bare har lyst å oppdatere.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s