Words

Craft, photography, me

It’s Saturday

Legg igjen en kommentar

and I’ve been shopping again! Har jeg nevnt at jeg er veldig glad i Indiska? de har så mye fint der. I dag skulle vi innom for å kjøpe en matte til å ha på verandaen og tror du ikke jeg fant en kjole som jeg bare måtte ha… Den var fin når jeg så den og enda finere når jeg fikk den på! Fant dessverre ikke bilde av den på nettsiden så dere får tro meg på at den er fin.

Denne utskeielsen tilsier at jeg offisielt er blakk. Kjipt, men kjolen var fin altså! Så må jeg få med at hadde det ikke vært for snille kjæresten hadde ikke kunnet kjøpe kjolen, så tusen takk til han ❤

Håper dere har en like fin dag som meg 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s