Words

Craft, photography, me

High heels

2 kommentarer

Det finnes så mange fine sko med høye hæler – jeg har noen par av dem selv – men hvorfor må det være så vanskelig å gå i dem? Eller, de er vel egentlig ikke så vanskelige å gå i, men jeg sliter med at jeg får så fort vondt i føttene.

Jeg har hørt at det går ann å øver på å gå i høye hæler, så i dag har jeg joggebukse og sko med høye hæler på meg (jeg har ikke tenkt meg ut i det antrekket altså!). Valgte det paret med lavest hæl sånn til å begynne med, så får jeg oppgradere etter hvert.

Håper dette hjelper slik at jeg får brukt alle skoene mine og ikke minst kan kjøpe meg fler! Hehe. Hvis ikke blir det vel til at jeg bruker dem, får vondt og angrer etterpå. Noe annet ville jo vært bortkastet 😉

2 tanker om “High heels

  1. Det er virkelig lekkert med høye hæler, men det er virkelig ulekker med folk som ikke kan gå skikkelig på høye hæler, så da er det bare å øve, hehe 😛

    Sv: Hehe, ja gamle eksamensoppgaver er nok en god idé! Lykke til :d

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s