Words

Craft, photography, me

Cheer up

Legg igjen en kommentar

Etter å ha grått meg gjennom kvelden i går, natten og morgenen ser det endelig ut til at nedturen har snudd. Thank God!

Jeg hadde god tro på at eksemen skulle bli jævlig og at jeg skulle ha store vanskeligheter med å svare på noe i det hele tatt. Så feil kan man ta… Jeg svarte på masse – dette hjalp nok på humøret – og tro hvor mye jeg hadde kunnet svare på om jeg bare hadde lest litt mer iherdig. (Nå må du som leser huske på at å svare på masse er relativt og beregnet ut fra hvor mye jeg trodde jeg kunne svare på)

Nå har altså sommerferien startet for min del, så får vi se hvor lenge den varer. Det kommer jo både ann på når skolen begynner og hvordan det gikk på eksamenene mine. Litt usikker på om jeg kan ta de opp igjen nå i august om jeg stryker, men skal gjøre det hvis det blir et alternativ.

Dessuten har vi – (kjæresten og) jeg – bestemt at kjæresten skal ta meg med ut å spise i dag. Ikke noe fancy, men noe vi har tenkt på en stund. Trodde nesten jeg måtte avlyse hele middagen siden nedturen bestemte seg for å velge et ugunstig tidspunkt – nok en gang – men nå er altså ting bedre og jeg gleder meg til litt kvalitetstid med min kjære ❤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s