Words

Craft, photography, me

Ja…

4 kommentarer

Stille dag i dag. Leser bok og leker på internett. Det mest anstrengende jeg har gjort i dag er vel å lage middag…

Så av mangel på noe å blogge om måtte jeg ty til kjæresten for å høre om han hadde noen forslag. Og selvfølgelig hadde han det, så her er hans ide om hva folk generelt blogger om – med en smule ironi for de som ikke ser det.

Sminketips? Nei, jeg har ingen gode sminketips

Video med hvordan farge man skal ha på undertøyet i forhold til hvilke farger man har på resten av klærne? Nei, jeg har jo ikke kamera! (Ikke for at jeg ville gjort det uansett..! Hehe)

Outfitbilde? Ja særlig! Topp og joggebukse er jo inspirerende.

Nei, jeg tror ikke jeg skal høre på ham når det kommer til hva jeg skal ha på bloggen min i dag…

4 tanker om “Ja…

  1. Det geniale med blogger er jo at man legger det opp til sin greie, outfit legger jo alle ut, men gjør det til din ting 😉 Men så klart er ikke alle dager det er like enkelt å finne noe å legge ut, de dagene ender det som oftest opp med et «dårlig» innlegg eller ingenting fra meg 😉

    • Jeg kunne gjerne lagt ut outfit i grunnen, men da måtte jeg hatt på meg noe som var verdt å vise fram og et kamera som tar ok bilder 🙂 Så da ble det et dårlig innlegg istede! Hehe

  2. sv: Ja, veldig…=) Tusen takk ❤

  3. Syns han hadde gode ideer til innlegg, jeg 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s