Words

Craft, photography, me

Tanker

2 kommentarer

Jeg tenker ofte alt for mye, overanalyserer og vrir på ting. Får ting til å virke skumlere enn det egentlig er. Dameting vel, men jeg er nok værre enn de fleste. Eller kanskje alle mener at de er værre enn alle andre. Nok en gang…

Selvtillitten er nok ikke på topp nei, men jeg prøver å utfordre meg selv når jeg kan. Kjenner at det blir bedre og at jeg gir mer faen jo eldre jeg blir. Bryr meg ikke riktig så mye om hva folk tenker å tror, hvertfall ikke når det gjelder folk jeg ikke kjenner. Det som er skummelt er folk jeg kjenner og hva de tenker å tror. Selv om jeg burde vite at de er glad i meg uansett. De dropper meg ikke om jeg ikke har det kuleste antrekket den kvelden.

Siden jeg har sommerferie og været ikke er det beste har jeg alt for god tid til å sitte på inernett og blant annet lese blogger. Til min store skrekk har jeg begynt å lese toppbloggene (de oppdaterer ofte så da er det ofte noe å lese). Her er det mote, mote og mote. Til og med jeg har begynt å tenke på mote. Jeg sier ikke at det er feil, men det er liksom ikke min stil. Jeg går i det jeg synes er komfertabelt og fint samme om det er inn eller ikke.

Men hvordan er det med disse toppbloggerne og selvtillit? De ser ut som de er veldig sikre på seg selv, noen kan til og med virke litt ovenpå. Tro om de har det sånn som meg. Lurer de på om det var feil av dem å gjøre sånn eller om det var feil å si det? Hvis ikke så skulle jeg ønske jeg var litt mer som dem…

 

2 tanker om “Tanker

  1. Tror toppbloggerne er like usikre på seg selv som alle andre. De er bare mye flinkere til å skjule det. Samtidig så får de så mye positiv feed-back på bloggene sine at det helt sikkert styrker selvtillitten mange hakk.

    Det er vel helt naturlig å være usikkerpå seg selv. Problemet oppstår helst når man lar seg hemme av den usikkerheten i dagliglivet. Jeg har også perioder eller situasjoner hvor jeg er usikker på hvordan jeg ser ut, hva jeg har på meg og om det jeg mener er riktig. Samtidig så er jeg også klar på at jeg faktisk ikke bryr meg. Alle vil bli likt og alle vil være kulest/best/tøffest/flinkest/penest, men noen av oss innser at vi egentlig er bra nok som vi er uansett. Alltid hyggelig å få positive kommentarer, men det er ikke de jeg lever på. Nå høres det ut som om jeg har skyhøy selvtillit, det er ikke tilfelle. Men jeg har lært at det ikke er det yttre som teller og at meningene mine alltid er bra nok så lenge de er gjennomtenkt. Og da klarer jeg det meste. Hender seg jeg buser ut med ting som ikke akkurat er tygd og fordøyd, men som oftest går det da bra 🙂

    • Ja, som regel går det je bra selv om man sier å gjør ting som ikke er så gjennomtenkt, men man vil jo helst unngå de situsjonene. Det er godt at jeg er på vei dit du snakker om hvor jeg bare må innse at jeg ikke bryr meg! Jeg er jo der for det meste, men av og til faller alt sammen og jeg er usikkerheten selv… Det har gått bra så langt, så det blir vel bra videre å 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s