Words

Craft, photography, me

Grønne fine prikker

1 kommentar

I går fikk jeg meg endelig blomster til å plante ute i den ene verandakassen vi ikke plantet frø i tidligere i vår. Har plantet den ut i dag og det ble så fint! Nå gleder jeg meg bare til det vi plantet kommer skikkelig opp og får blomster. Jeg synes det er koselig å pynte opp med blomster ute om sommeren.

Når jeg da første begynte å grise med jord ute på verandaen så fant jeg ut at jeg liksågodt kunne dele og potte om noen av stueplantene mine med det samme. Det er greit å gjøre det ute så det slipper å bli så mye rydding og vasking inne 😉 Det som var dumt da var at jeg hadde for lite pottskjulere og en potte for lite, ergo måtte jeg dra på butikken før jeg kunne fortsette.

Vi er så «heldige» at Bunnprisnaboen vår har en butikk i kjelleren hvor de har alt mulig rart, og tror du ikke jeg fant den fineste/artigste/kuleset potteskjuleren der?!

Fortsatt dårlig mobilbilde...

Fin ja? Skulle egentlig ikke ha en så stor, men da jeg så den kom jeg på at den store blomsten min kunne trengt seg en ny potte den å. De hadde ikke vanlige potter der da, så jeg plantet den direkte i potteskjuleren og håper det går bra.

Så når denne planten fikk seg ny potte ble den gamle ledig og alt ordnet seg! Det var/er en dritjobb, men godt når det er gjort og nå er det hvertfall et år til neste gang.

En tanke om “Grønne fine prikker

  1. Blomster er kjempekoselig, men jeg klarer ikke ta vare på mine…. :S
    Potten var forresten veldig morsom og kul!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s