Words

Craft, photography, me

Stevnemøte med døden

4 kommentarer

Jeg ble ferdig med Den Hvite Løvinnen til slutt og den var ok, men ikke fabelaktig. Problemet som melder seg når man er ferdig med en bok er hva skal jeg lese nå? Siden jeg ikke har råd til å kjøpe noe nytt for tiden og ikke har skaffet meg lånekort på biblioteket – bør gjøre det snart – prøvde jeg meg på en til Henning Mankell som sto i hylla, men det viste seg at jeg hadde lest den før.

Redningen ble da svigermor! Jeg hadde helt glemt at hun hadde lovet å komme oppom med noen bøker i helgen. Hun hadde så alt for mange bøker hjemme og siden jeg er glad i krim foreslo hun kunne komme med noen jeg kunne få låne. Jippi! Så i helgen kom det to poser med krim, gammelt og nytt. Jeg har allerede lest en – Mord pr. Korrespodanse av Agatha Christie. Jeg er veldig glad i hennes bøker og det er så gøy å lese ting som er litt gammelt.

Nå er det denne som ligger ved siden av meg

Mer Agatha Cristie altså<3 Bare at jeg har utgaven fra 1983 – 4. opplag. Jeg har spesielt sansen for Poirot og samler på filmene om han, men denne tror jeg hverken jeg har sett eller lest før. Spennende 🙂

 

4 tanker om “Stevnemøte med døden

 1. Jeg blir også litt sånn…øhm, hva nå? etter at side side er lest=)

  Etter å ha avsluttet mobbeboka (anbefales! http://bit.ly/iZV2My ) har jeg nå begynt på en diger blekke av Derren Brown, en britisk mentalist=)

  • Jeg har en tanke om å lese mobbeboka og håper jeg får gjort det!

   Kjæresten har et par bøker av Derren Brown, men jeg tror ikke det er helt min stil, men håper du liker den 🙂

 2. Ahhh… elsker Agatha Christie sine bøker. Har mange av de i hyllen og favoritten er vel Ti små negerbarn tror jeg. Kanskje…. Klarer ikke helt bestemme meg 😛
  Er vokst opp med Poirot som fredagskrim på tv, godt plantet i sofaen med familien og hjemmelaget pizza. Det var tider 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s