Words

Craft, photography, me

Pentax K-x

4 kommentarer

Prøv å gjett hva jeg fikk i posten i dag? Denne herligheten:

Bildet er linketBildet er stjålet – og linket til – Japan foto og de ville tydeligvis ikke gi meg et større! Men trykker du på bildet vil du se at det er en marineblå Pentax K-x (som nå er kr 500,- billigere enn da jeg bestilte det på mandag ser det ut til! Argh!)

Etter mye om og men og tenking falt altså valget på Pentax. Litt av grunnen er at jeg er en smule egen og liker ikke å ha det samme som alle andre når det finnes andre og like gode alternativer. Nå gleder jeg meg til å få prøvd det ut og håper jeg kan vise dere mange fine bilder her på bloggen etter hvert!

4 tanker om “Pentax K-x

  1. Yeee, så gøy 🙂 gratulerer med kamera! Jeg elsker å få nye «dingser» og kamera er jo noe av det beste… Er sikkert et bra kamera selv om det ikke er Nikon eller Canon.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s