Words

Craft, photography, me

In Treatment

1 kommentar

Før jeg flyttet sammen med kjæresten bodde jeg på en liten hybel uten tv. Det resulterte i at det ble en del film på pcen og nett-tv. Siden NRK var best på nett-tv så jeg en del på det og det var da jeg kom over In Treatment, en serie om en psykolog og hans pasienter.

 

Jeg fikk uheldigvis bare sett en halv sesong før NRK hadde fjernet serien fra nettet, men nå har jeg fått tak i sesong 1 og har sett 4 episoder. Ble litt overrasket siden jeg innbilte meg at det var sesong 1 jeg hadde sett på NRK, men det var det ikke, så disse episodene var nye for meg.

Har du ikke sett serien så gjør det! Jeg er hvertfall hektet<3

 

En tanke om “In Treatment

  1. Hehe jeg så faktisk en episode når jeg tilfeldigvis svippet innom det på tv, men kom midt i episoden så skjønte fint lite. Men jeg tror deg når du sier man kan bli hekta, for jeg satt å så resten av episoden selv om jeg ikke skjønte noe:)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s