Words

Craft, photography, me

A nice trip, but a cold body

2 kommentarer

Jeg befinner meg for tiden hos forldrene i nord og er blitt lykkelig gjenforent med sønnen<3 Og jeg har greid det! Jeg har fått sønnen opp av sofaen – altså vekk fra dataspilling – og med på tur! Det var lettere enn først antatt, så han er ikke så værst til kar. Enda det duskregnet, blåste litt og var småkaldt.

Jeg har drukket en kopp kakao for å få varmen i meg, men det hjalp visst ikke i dag… Så nå skal jeg se om jeg ikke finner litt varme i dusjen 🙂 Og håper på bedre vær i morgen så vi får gjennomført den planlagte grillturen!

2 tanker om “A nice trip, but a cold body

  1. Så flenk dåkk e, gler me te grilling. Weeee ❤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s