Words

Craft, photography, me

Bingo-Bingo

4 kommentarer

Mamma er ei «bingokjærring»! Ikke vondt ment, men hun liker å spille bingo. Jeg er vel egentlig litt «bingokjærring» jeg å, men det er bare når jeg er her nord! Hehe. Så når mamma tilbyr seg å spandere blokk på meg til kveldens (i går) radiobingo sier jeg ikke nei.

Ser ut som noe man kan vinne på, sant?

Kaffe, rosa bingomarkør, telefon i umiddelbar nærhet og blokker til alle spill! Alt er klart for en spennende kveld med store vinnersjangser!

Ja, vi startet fulle av håp, men det svant etterhvert som oppleseren stadig vekk unngikk de tallene vi trengte for å vinne. Skulle ønske jeg kunne rapportere om store gevinster, men det hele endte i skuffelse…

Uansett ble det nå en hyggelig stund sammen med fine mammaen min<3

4 tanker om “Bingo-Bingo

  1. Gevinst eller ei, det er jo uansett hyggelig med litt mor/datter kvalitetstid 🙂
    Og bingo er i grunnen fryktelig moro når man først begynner… hehe

  2. Hehe, bingo er knall. Burde tatt meg en tur, har ikke vært på femten år;)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s