Words

Craft, photography, me

Siste sommerfredagskveld

Legg igjen en kommentar

På mandag er det første skoledag i det siste året for klassen min. Jeg tok faget som skal gå på mandagene i vår, så jeg har langhelg hver helg om jeg vil! Men jeg blir nok å være på skolen å jobbe med andre fag – det er hvertfall planen…

Uansett blir det godt å komme tilbake til hverdagen igjen, selv om det innebærer masse vanskelig skolearbeid. Planlegger som vanlig å være flink å jobbe mye, så får vi se om selvdisiplinen holder seg lenge 😉

I kveld derimot skal jeg ikke tenke på skole! Jeg skal pynte meg med denne

kjolen, drikke vin, spise god mat, skravle høre på musikk og bare kose meg. Vi er nemlig invitert på fest til PA, en kjæresten spille i band med. I tillegg til å være musikalsk er denne PA kokk, så jeg tror på nydelig mat.

Det er så lenge siden jeg var på fest sist at jeg nesten ikke kan huske det – joda, det var i juni når vi var på konsert – så jeg gledergledergleder meg<3

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s