Words

Craft, photography, me

Dromedar kaffebar

1 kommentar

I dag har vi vært på vår tidvis faste søndagsrutine – kafé med fine venninna<3

Hadde for en gangs skyld med kameraet, så det ble noen koselige bilder. Fine venninna vil ikke på bloggen, så bildene av henne forblir i mine private mapper.

Nå driver kjæresten å lager middag da vi nettopp så hvor mye klokken egentlig var og kjente at vi var sultne begge to! Jeg får vel ta meg av klesvasken når jeg er ferdig å blogge så jeg ikke får dårlig samvittighet for at han lager mat og jeg ikke gjør noen ting… (Den dårlige samvittigheten pleier ikke å vare så lenge da ;-))

Håper dere har en finfin søndag for det har jeg 😀

En tanke om “Dromedar kaffebar

  1. ❤ ❤ ❤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s